Har du brug for kvalitets rådgivning med et skarpt blik for, hvordan tingene hænger sammen?

Vi rådgiver på en lang række områder indenfor byggeriet med fokus på at skabe bygbare løsninger. 

 | ANSVAR

Vi tager ansvar
Internt som eksternt tager vi ansvar for det gode samarbejde, den åbne dialog og et ordentligt stykke udført arbejde.

 | respekt

Vi har respekt
Vi har respekt for din tid og økonomi. Derfor er det afgørende for os at respektere og indarbejde de forskellige fagligheders ekspertise i projekterne.

 | effektivisering

Vi vil effektivisere
Vi vil effektivisere og systematisere projekteringen, så vi minimerer fejl og materialeforbrug fra projektstart. Dermed sikrer vi en mere bæredygtig drift af det endelige byggeri.

UANSET PROJEKTET BLIVER DU EN STOR KUNDE – I EN LILLE VIRKSOMHED

Vores rådgivning bygger på en kombination af vores tekniske uddannelser som Bygningsingeniør og Bygningskonstruktør, og vores solide erfaring fra mange år i byggebranchen.

Et projekt består af mange samarbejdspartere og det kræver overblik. Vi har et skarpt blik for, hvordan entrepriserne hænger sammen og erfaring med at skabe bygbare løsninger. 

Vi brænder for at effektivisere og skabe gode principper for projekterne, der mindsker tidsforbrug, fejlrate og ressourceforbrug – til gavn for vores miljø og din pengepung.

> Referencer

Se vores udvalgte referencer.

> NYHEDER PÅ FACEBOOK

På vores Facebook-side kan du læse nyheder og følge CC Green i stort og småt. 

> Om CC Green

Vi er brødre og samarbejdspartnere.Vi er drevet af at skabe gode rammer og principper for de projekter vi er involveret i, så vi minimerer fejl og sikrer kvalitet i byggeriet som helhed...