Constructing Consulting Green

CC Green er drevet af at skabe gode rammer og principper for projekter, så vi minimerer fejl og sikrer kvalitet i byggeriet som helhed.

CC Green er startet i 2012 efter i flere år at have drømt om at starte en virksomhed sammen. Det første fælles projekt var et nyt Demenscenter i Illuissat i Grønland, da Jesper på det tidspunkt var bosat i Grønland. Siden da har vi etableret kontor i Odder og har igennem årene arbejdet med store og små projekter i både privat og offentligt regi.

I 2019 indgik vi et samarbejde med Projektafdelingen Kontoret. Samarbejdet har åbnet døren til nye spændende projekter og givet os muligheden for at være med i den tidlige udvikling af byggeprojekter.

Vores faglige baggrund er bygningskonstruktør og bygningsingeniør og derudover har vi flere års erfaring fra byggebranchen, før vi startede i eget navn. 

Vi er brødre og samarbejdspartnere. Det betyder, at vi er bundet sammen af mere end en kontrakt mellem to forretningspartnere. Vi har samarbejdet så længe, vi kan huske, vi deler de samme værdier og vi forstår hinanden uden så meget snak – kort sagt ved vi, hvor vi har hinanden.

/ Nicolai og Jesper Markfoged, grundlæggere af CC Green

Vi er bundet sammen af mere end en kontrakt mellem to forretningspartnere.

Team CC Green

Anne Lapsin

Anne Lapsin
Teknisk assistent

Mobil: 30 12 32 30
Mail: al@ccgreen.dk

Gitte Hoffmann Glargaard
Bygningskonstruktør

Mobil: 61 10 23 66
Mail: gg@ccgreen.dk

Henrik Due Sørensen

Henrik Due Sørensen
Bygningsingeniør

Mobil: 51 77 66 77
Mail: hds@ccgreen.dk

Kalle Larsen Kallestrup
Bygningsingeniør

Mobil: 61 15 15 31
Mail: klk@ccgreen.dk

Martin Rosenbom Hoffmann
Brandrådgiver & bygningskonstruktør

Mobil: 31 72 96 19
Mail: mrh@ccgreen.dk

Peter Birk Enggrob
Bygningsingeniør

Mobil: 22 47 22 67
Mail: pe@ccgreen.dk

Nicolai Markfoged

Nicolai Markfoged
Partner, Bygningsingeniør

Mobil: 21 78 23 43
Mail: nm@ccgreen.dk

Jesper Markfoged

Jesper Markfoged
Partner, Bygningskonstruktør & Certificeret brandrådgiver (BK2)

Mobil: 40 22 39 17
Mail: jm@ccgreen.dk

 | ANSVAR

Vi tager ansvar
Internt som eksternt tager vi ansvar for det gode samarbejde, den åbne dialog og et ordentligt stykke udført arbejde.

 | respekt

Vi har respekt
Vi har respekt for din tid og økonomi. Derfor er det afgørende for os at respektere og indarbejde de forskellige fagligheders ekspertise i projekterne.

 | effektivitet

Vi vil effektivisere
Vi vil effektivisere og systematisere projekteringen, så vi minimerer fejl og materialeforbrug fra projektstart. Dermed sikrer vi en mere bæredygtig drift af det endelige byggeri.

Arbejdsplads og Arbejdsmiljø hos CC Green

Er du vores nye konstruktionsingeniør?

Er du vores nye konstruktionsingeniør?

Vi har travlt og derfor ønsker vi at udvide holdet med en alsidig konstruktionsingeniør. Læs vores jobopslag her og send os din ansøgning. 

Se jobopslaget her

Søg job hos os

Vi er et omgængeligt firma, der bygger på respekt for forskelligheder. Internt som eksternt vægter vi socialt ansvar meget højt. For os er det vigtigt, at der er frihed til at kunne fordybe sig i projekterne og sikre kvalitet.

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere – Så send os gerne dit cv og en kort uopfordret ansøgning.

Send din ansøgning
Godkendt BedreBolig-rådgiver af energistyrelsen

BedreBolig er en landsdækkende ordning udviklet af energistyrelsen. Ordningen gør det lettere for boligejere at få kvalificeret og energirigtig rådgivning til renovation af deres bolig.

Certificeret Passivhus Designer

Kvalitet er ikke bare et nøgleord, men en nøglehandling i projekteringen af Passivhuse. Med en Passivhus certificering sikres højere kvalitet og et synligt bevis for den gennemførte kvalitetssikring.

Udnævnt Børsen Gazelle 2019

I 2019 var vi blandt de 2043 danske virksomheder, Børsen udnævnte til Børsen Gazelle. Det betyder, at vi er blandt de hurtigst voksende virksomheder i Danmark og vi er selvsagt meget stolte af udnævnelsen.

Stig Hansen fejrer 5års jubilæum hos CC Green

D. 16. februar 2020 var det fem år siden, at Stig Hansen blev ansat som ingeniør i flexjob hos CC Green. Med en lang række af erfaringer bag sig deriblandt fra Dansk Supermarked, hvor han var energikonsulent, har Stig fra dag ét været en værdsat faglig sparringspartner.

Uanset opgave tænker Stig over byggeriet som helhed

Uanset hvilken opgave Stig bliver stillet tager han opgaven alvorligt og tænker den helt naturligt ind i byggeriet som helhed. Samtidig er han vedholdende, har et godt øje for detaljer og stiller sig ikke tilfreds med middelmådighed.

Globalt perspektiv og faglig ballast

Ved første øjekast synes Stig måske nok som en stille mand, men når han først kommer i gang med at fortælle, rummer han et væld af historier. Eksempelvis fra sin tid som ulandsfrivillig i både Kenya og Nepal, hvor han fik erfaringer, der har givet ham det globale perspektiv og den faglige ballast vi nyder rigtig godt af her hos CC Green

Fagligt som socialt er Stig et aktiv for CC Green. Vi sætter stor pris på hans faglig sparring og sociale gemyt ligesom vi er rigtig glade for at have Stig med på vores team.

Stig Hansen og Nicolai Markfoged